top of page
Meringue Kisses

Rólam

Egy cukrászlány, akinek minden tortájában érzed a szeretetet. 

IMG_9299.JPG

Bagi Izabella vagyok, az Isabelle cakes megálmodója. Hiszen nem rég mindez csak egy álom volt, most már viszont hivatásomként foglalkozhatok azzal, ami mindig is boldoggá tett. 

2019-ben, a gimnázium után végeztem el a cukrász képzést, akkor még határozott cél nélkül, mondván: "ez még jól jöhet". Ezzel párhuzamosan elkezdtem a biomérnöki alapképzést, de ahogy teltek az évek egyre inkább azt éreztem, hogy hiányzik az a dolog az életemből, ami igazán én vagyok. Az alkotás szeretete, a kreativitásom szárnyalásának a lehetősége és persze barátaim, ismerőseim bátorító szavai folyamatosan bíztattak arra, hogy a szívem után menjek. 

Habár a sütés szeretete gyermekkorom óta kísért - édesanyámtól tanultam meg ellenállhatatlan almás pitét sütni, nagymamámtól pedig elleshettem a mennyei bejgli fortélyait - az igazi fordulópontot egy receptes könyv jelentette, amivel nővérkém lepett meg karácsonyra. A könyv alapján elkészítettem egy extra csokis tortát nagymamám születésnapjára, aki laktózérzékenysége miatt évek óta mindig inkább kihagyta a desszertet. Az a gyermeki boldogság ami akkor a szemében csillogott leírhatatlan érzés volt, és elindított bennem valamit, amit nem lehetett megállítani.

Süteményeim megalkotásakor arra törekszem, hogy elfogyasztásuk mindenkiből ezt az utánozhatatlan gyermeki boldogságot váltsa ki.

bottom of page